Sommerudflugt
 
Ringkøbing og Videbæk
Lørdag den 14. juni

Efter opsamling kører vi til Ringkøbing, hvor vi skal besøge Ester og Vilhelm Knudsen i Enemærkets Hostahave, en meget stor plantesamlerhave med salg. Haven er på 10.000 m2med store høje træer og buske, der giver læ til de mere end 1400 forskellige hostaer, mange rhododendroner, hortensier og specielle træer, buske, løg og stedsegrønne planter. Her er et velassorteret plantesalg med mere end 500 forskellige hostaer, en del stauder og minitræer (heksekoste). Rundt om i haven er der mange siddepladser, også overdækkede, og det er her, vi kan nyde vores medbragte formiddagskaffe. Klik ind på www.enemaerkets-hostahave.dkog se de mange billeder.
Herfra kører vi til Lone og Arne Astrup, der byder velkommen i deres 650 m2store have, Astruphaven, der vandt førsteprisen som Danmarks smukkeste have 2011. Her er opstammede og klippede buske og træer. Rigtig mange sten er med til at give haven karakter og selv om den arealmæssigt ikke er stor, findes der rigtig mange planteslægter. Her er heksekoste, hostaer, bregner, græsarter og forskellig bunddække. Stenbede, vandpartier og pavillon er der også blevet plads til. Lidt plantesalg. Gå ind på www.astruphaven.dk
Derefter venter en frokostbuffet på os på Videbæk Hotel.
Krista og Kurt Meldgaardhar en stor landbohave på 7000 m2. Den er lidt kuperet med mange gangstier mellem de mange både nye og gamle bede og opstammede og klippede træer. Hortensia, buksbom, bregner, græsser, roser og en lille sø. Bagerst i haven en hyggelig pavillon. En have der er i konstant udvidelse. En inspirerende have at besøge. Her er der mulighed for at drikke den medbragte eftermiddagskaffe i pavillon eller overdækket terrasse.
Forventet hjemkomst sidst på eftermiddagen
Pris for medlemmer 280 kr. ikke medlemmer 325 kr.
Med i prisen er bus, frokost og entreer
Medbring selv formiddags-og eftermiddagskaffe
 
Tilmelding: senest den 6. juni.
Inga Bang:  29252246,  mail: ingabang@hotmail.com
Vibeke Stentoft:  97985650, mobil:  27125550
 
Opsamling:
Havnen Thisted: 7.45
Hotel Vildsund Strand: 8.00
Super Best, Hurup: 8.15.
 
 
 
HAVESELSKABET - Thisted havekreds
Lav din egen hjemmeside med mono.net