Åben have og plantebytte.
torsdag den 21. maj
kl. 19.00
Ellen og Jørgen Alstrup
Døjholtvej 7
7700 Thisted

 

Ellen og Jørgen Alstrup bor på et nedlagt landbrug mellem Nors og Tved. Grunden er på 4300 m2. og har Tved Klitplantage lige ”i baghaven”.
 Haven er inddelt i rum omkranset af bøgehække med stauder, rhododendron,” skovbund”, køkkenhave samt drivhus. Et isoleret drivhus er ”på tegnebrættet”.
 Der er desuden flere siddepladser i forskellige niveauer.
 
Der er ikke tale om en bestemt stil, men ordet mangfoldighed dækker vist godt. Haven er hele tiden under udvikling og præges af glæden ved at få planter til at lykkes. Der eksperimenteres med planteformering, delsfra frø, og dels fra stiklinger. Derudover får mange selvsåede blomster en chance. Derfor er der altid overskud af planter i spande og baljer, som venter på et blivende sted.
Køkkenhaven på 350 m2 er også inddelt i forskellige rum, afgrænset af fliser eller frugttræer. Der er højbede, asparges, frugtbuske, blåbærbed, pil, samt forsøg med espaliering af frugttræer.
Her dyrkes traditionelle køkkenurter, men der skal også være mange blomster, så det er muligt ar lave buketter næsten hele året, -fra de tidlige vintergækker og juleroser, til vinterasters og dahlia, som forlænger sæsonen, når de bliver flyttet ind i drivhuset.
  Mød op denne aften og kom i rigtig forårs og plantehumør!
 "Ballerum Tærsk'værk" vil underholde og give en musikalsk havestemning.
Salg af overskudsplanter er velkommen.
Der er god plads til at lave små eller store boder, så derfor er der mulighed for at gøre en god handel—både som sælger og køber.
 
Thisted Havekreds sælger kaffe/te og kage.
 
 
HAVESELSKABET - Thisted havekreds
Lav din egen hjemmeside med mono.net