Sommerudflugt til skønne haver i Silkeborg.

Lørdag den 10. juni 2017.

Efter opsamling kører vi til Winni og Per Ibsen, www.winniogperibsen.dk   hvor vi drikker den medbragte formiddagskaffe. Her er vi i en gammel have i bakket skovområde, hvor natur og haveanlæg forenes i bede med rhododendron, bregner, hosta, dagliljer og stenbedsplanter. Sten, vandløb og sjældne træer og buske breder sig i den 4600m2store have.
 
Ole Hedeshave se: havetid Oles haveblev for ca. 25 år siden tegnet af Helge Pedersen. Haven er på ca. 600 m2; men synes større. Her er mange formklippede buske og småtræer, men også større træer, der er med til at skabe rum i haven, der indeholder mange fine detaljer og spændende løsninger. Form og farver er gennemgående træk ved haven. Ole Hede er en ferm håndværker, hvilket også giver sig udslag i haven.
 
Så kører vi til restaurant ”Indelukket”.  Her kan man vælge mellem stjerneskud, pariserbøf eller wienerschnitzel. Opgiv ønske ved tilmelding.
 
Hos Inger Skoudal og Jørn Møller Jensen, www.havenvedhegnet.dk   får vi serveret eftermiddagskaffe og småkager. Haven ved Hegnet, som den hedder, er på ca. 1000 m2. Selv om haven fik besøg af en vandal i sommer, har man formået at genskabe den stringente og alligevel bløde form. Haven var i 2015 nomineret til TV2 Fri’s konkurrence om ”Årets dejligste Have”. Haven er en byhave med romantiske islæt, ideer og overraskelser. Markstensbelagte stier fører rundt i haven til mange hævede bede med stenbedsplanter, surbundsbede, staudebede og urtehave.
Pris for medlemmer 300 kr. ikke medlemmer 375 kr.
Med i prisen er bus, frokost og entreer
Medbring selv formiddagskaffe.
 
Tilmelding senest 30. maj til
Per Rysbjerg,
97923796 mobil 29873796,
mail: thisted.havekreds@gmail.com
Husk ønske om menu.
Bindende tilmelding sker ved indbetaling af beløbet på
reg. 7380 7502965, husk navn.
 
Opsamling:
Havnen Thisted: 7.45
Hotel Vildsund Strand: 8.00
Nykøbing Rutebilstation: 8.15
Forventet hjemkomst sidst på eftermiddagen
 
 
 
HAVESELSKABET - Thisted havekreds
Lav din egen hjemmeside med mono.net