Åben have og plantesalg hos Vibeke og Askov Stentoft

Onsdag den 26. maj i Skovsted
På en dejlig forårsaften var der mulighed for at opleve Vibeke & Askov's spændende have i Skovsted. Haven har flere afdelinger i forskellige niveauer. 
Haven er anlagt for 5 år siden med det ml at skabe en have med mange forskellige planter, køkkenhave i højbede, flere hyggekroge med siddepladser samt en del frugttræer. Siden er der kommet en grillhytte samt en pergola med vinplanter til.

Havefolk med overskudsplanter benyttede sig af muligheden for at sælge, og mange fik gode køb med sig hjem.
Samtidig var der udstilling af malerier, trædrejede tng og pileflet.

Ca. 100 deltog i arrangementet.

Åbne haver i Oluf Gades Minde.

Havefolket mødtes i Oluf Gades Minde.

Tirsdag aften blev haveforeningen Oluf Gades Minde mødested for over 100 gæster fra Thisted Havekreds og mange af de 80 kolonihaveejere, der havde åbnet deres haver.

For alle parter blev det en god oplevelse. Gæsterne fik set frodige haver med grøntsager, hvor kartofler, rødbeder, løg og alt det andet til et års forbrug, fyldte hver en plet. Men de fik også oplevet prydhaver med et farveorgie af blomster. Selvfølgelig var der også haver med både blomster og grøntsager.

Det gjorde et stort indtryk at opleve, hvordan den enkelte har indrettet hver sin lille perle med planter, huse og hyggelige kroge. Her kom det til udtryk, at personlighed og have fortæller meget om hinanden.

Værterne havde glæde ved at vise hver sin oase frem, og måske havde der op til aftenen været ekstra gang i rive og hakkejern, så i dagene efter har man kunnet nyde sin have ekstra.

 

Som en ekstra bonus fik alle en opvisning af de flotte ”Birmingham Rollers” duer, der er dresseret til at lave koldbøtter i luften. Netop de duer er verdensmestre i denne flyvekunst.

 

For alle parter var det en god sommeraften.

 
Haveparti med udsigt til landskabet.
Tulipaner i fuld flor.
Haveforeningen Oluf Gades Minde bød velkommen.
HAVESELSKABET - Thisted havekreds
Lav din egen hjemmeside med mono.net